Nimeni on Olli Koponen. Koulutukseltani olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Olen myös  käynyt Explore Fascia (kalvotekniikat) ja kinesioteippaus -kurssit. Teen myös purentalihasten ja leukanivelen käsittelyä, jolla saadaan apua moniin purentaan liittyviin ongelmiin. Lisäksi olen suorittanut Kuopion yliopistolla liikuntalääketieteen perusopinnot.

Valmistuin Kuopion hierojakoulusta urheiluhierojaksi vuonna 2010.   Siitä alkaen minulla on ollut oma yritys. Olen myös työskennellyt Kuopion hierojakoululla opettajana, sekä työharjoittelun valvojana.

Käsittelyni koostuu kaikista hallitsemistani tekniikoista: klassinen hieronta, urheiluhieronta, mobilisoiva hieronta, fascia-käsittely, triggerpistekäsittely, ja kinesioteippaus. Asiakas ja asiakkaan tilanne on AINA lähtökohtani hoitoon, josta eri tekniikoita soveltaen teen jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja hoidon.

Me kaikki ihmiset olemme keskenämme erilaisia, jolloin jokainen tarvitsee myös yksilöllisen hoidon. Täytyy myös muistaa, että samanlaiset kivut kahdella eri ihmisellä voivat tulla eri ongelmasta.